Dödsbon köpes och hjälp med bostadstömning Södertälje

Kristiansens köper dödsbon och hjälper till med bostadstömningar i Södertälje med omnejd i Södermanland. Vi köper lösöre, forslar bort övriga inventarier och kan som ett sista steg städa bostaden.

Det här är vår lösning enkelt sammanfattat:

1. Värdering
Vi kommer till bostaden eller dödsboet för att uppskatta inventariernas värde och omfattningen på arbetet. Besöket är kostnadsfritt för dig och utan förpliktelser. Därefter får du en offert.
2. Bortforsling
Efter godkänd offert påbörjar vi arbetet enligt överenskommelse. Vi sorterar alla inventarier på plats i bostaden. Vi strävar efter att återanvända och spara så mycket som möjligt, övrigt bohag transporteras till närmaste återvinningscentral.
3. Städning
Efter att bostaden och eventuella förråd är tömda på alla inventarier hjälper vi även till med flyttstädning. Uppdraget avslutas när du har besiktat bostaden och godkänt vårt arbete.

Vill du veta mer? En närmare beskrivning av våra arbetsprocesser finns under Tjänster, Dödsbon och Vanliga frågor. Men tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller önskar en offert.