Dödsbo- och bostadstömningar i Stockholm och närliggande städer

Vi kan hjälpa dig i hela kedjan från värdering och försäljning av lösöre ända fram till röjning och slutstädning av bostaden.

Vi anpassar vår lösning efter just din situation. Så här fungerar vår helhetslösning för tömningar av dödsbon och andra bostäder:

Ser din situation annorlunda ut eller har du några frågor? Tveka inte att kontakta oss så ska vi försöka hjälpa dig.

Varför välja oss?

  • Specialister. Vi ägnar oss bara åt att köpa och ta hand om bohag. Tack vare våra goda branschkunskaper kan vi hitta smidiga, trygga och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder.
  • Erfarenhet. Vi har arbetat med omhändertagande av dödsbon i 15 år. Under denna tid har vi fått förtroendet att hantera cirka 1 000 dödsbon och bostadstömningar. Vi ägnar oss bara åt att köpa och ta hand om bohag. Tack vare våra goda branschkunskaper kan vi hitta smidiga, trygga och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder.
  • Återanvänder allt som går. Vi undviker i högsta möjliga grad att saker slängs på tippen. Vi samarbetar med flera aktörer som tar emot även enklare föremål.
  • Fasta priser. Med fasta arbetskostnader uppstår inga oväntade kostnader för dig. Många företag har rörliga kostnader på arbetet, vilket kan göra det svårt för dig att få information om den exakta totalkostnaden i förväg.