Om oss

Kristiansens är ett litet familjeföretag som grundades 2002. Till en början var verksamheten främst inriktad på antikhandel, men det senaste decenniet har vi ägnat åt oss att köpa alla typer av bohag och erbjuda helhetslösningar för tömningar av bostäder och dödsbon.

Vi tror på ärlighet och transparens och vill ge dig som kund insyn i vår verksamhet, så att du känner dig helt trygg med att anlita oss. I vårt jobb ingår det att hantera privata ägodelar, som du som kund ofta har känslomässiga band till. Vi har full förståelse för detta och därför är ett respektfullt bemötande oerhört viktigt för oss.

Vi vill bidra till en cirkulär ekonomi. Därför är vårt mål att ta tillvara så stor del av bohagen som möjligt. När du anlitar oss kommer dina eller din anhörigas föremål snart att glädja nya ägare.

Lite fakta

  • Kristiansens AB har organisationsnummer 556866-7777. Vi är godkända för F-skatt och har momsregistreringsnummer SE556866777701.
  • Vår ansvarsförsäkring täcker eventuella skador i bostaden som uppstår under arbetets gång.
  • Vi är baserade i Stockholm med kontor vid Sveavägen 105.
  • Alla våra flyttar utförs av samarbetspartners som har trafiktillstånd hos Transportstyrelsen för yrkesmässig trafik.
  • Plusgiro 61 81 33-3 och Bankgiro 803-5065.

Medarbetare

Alexander Kristiansen
Alexander är vår värderingsman. Det är oftast honom du får prata med när du är i kontakt med oss. Alexander har alltid haft ett stort intresse för gamla föremål både privat och i yrkeslivet. Han har bland annat arbetat med att restaurera antikviteter och värderat föremål på auktionshus. Hans eget genuina intresse i kombination med yrkeserfarenheten har gett honom stora kunskaper inom antikviteter, design, konst och inredning och ett brett kontaktnät inom branschen.
alexander@kristiansens.se
0736-21 31 58
Mari Nyman
Mari är vår informatör och sköter företagets administrativa sysslor. Hon är intresserad av retroföremål, kläder, textilier och bruksföremål.
mari@kristiansens.se

Tidigare hette vi Hela Hem

Tidigare utförde vi tjänster under namnet Hela Hem Stockholm. Men har sedan år 2020 bytt namn till Kristiansens. Vi är en del av Kristiansens Antikhandel.